Днешният ден ще донесе професионални успехи на една зодия, друга ще

...
Днешният ден ще донесе професионални успехи на една зодия, друга ще
Коментари Харесай

Водолей: Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени в личния живот

Днешният ден ще донесе професионални триумфи на една зодия, друга ще се раздели с любимия си, а трета ще осъществя финансова облага.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

През този ден ще Ви изтезават много мощни душевни болки, и най-хубавият доктор ще бъде Вашия обичан човек. Именно той най-точно от всички ще Ви сложи диагноза, ще Ви изпише най-правилните и нужни медикаменти и ще организира поразителен курс на лекуване. Още на следващия ден ще бъдете напълно здрави!

Телец

Понякога най-хубавото нещо, което може да извършите е, да не вършиме нищо, изключително когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се, да не го показвате. Ако нещата върват нататък, дори си дайте тип, че нищо не Ви е направило усещане. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не би трябвало да форсирате развиването на нови връзки. Не правете неверния извод, че би трябвало да поощрите този човек или да го зарадвате с позитивен отклик. Позволете му известно време да се повари в личен сос.
 

Близнаци

Денят ще донесе много обстановки, изисквайки умерено и съществено отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито непознатите неточности. Ще Ви е нужна бдителност и предпочитание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ позволение. Не се опасявайте че ще бъдете наречени буквоядец и заядливец, а задавайте колкото се може повече въпроси и събирайте потребната информация лека-полека.. Възможна е появяването на нови съдружници и хора, които ще играят огромна роля в бъдещия Ви професионален и персонален живот.
 

Рак

През този ден за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, вярно, и се стремите към бтдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се коства, че нещо неуловимо се е трансформирало и в този момент тласка нещата на назад.
 

Лъв

При Лъвовете е допустимо да има дребен проблем от механически темперамент - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова, в случай че Вашта половинка не може да Ви позвъни, може самоуверено да се оправдаете с магнитните стихии и отрицателното въздействие на галактическите сили.
 

Дева

За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ в противен случай ”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?...
 

Везни

Няма да започнете да се оплаквате, в случай че се наложи да рисувате своя шедьовър на арктически студ. Също няма да роптаете, в случай че се наложи да пишете стихове в мрачен и мокър окоп. Няма да реагирате и в случай че би трябвало да четете приказки на бездомни деца при мъждива светлина на лампата. Но от време на време в точния момент казаното недоволство, може да направи чудеса. Днес сами ще се убедите.
 

Скорпион

Ще загубите не малко време за решение на задания, които в действителност не заслужават такова внимамие. Проблема Ви е в това, че през днешния ден изобщо няма да можете да отделяте основното от второстепенното. Не положителни ще бъдат и вмешателствата на доброжелателите: техните благи планове ще носят единствено неприятности. Постарайте се да оценявате всяко начинание от позиция на успеваемостта му и изгодата за Вас. Такъв метод е доста прагматичен, само че точно с помощта на него ще можете да избегнете клопките, сложени от манипулатори.
 

Стрелец

През този ден ще Ви се случи нещо доста ненадейно: или на главата Ви ще се струпат навалица родственици от провинцията, или пък ще Ви осени забележителна концепция за това, по какъв начин не би било зле безусловно от идващия ден да започнете нещо огромно и съществено. Но не бързайте да се плашите – изчакайте малко и мотива за безпокойствие ще премине самичък по себе си. Роднините няма да се задържат дълго, а и концепцията ще си замине.
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

Предстои един сполучлив ден, обвързван със обилни промени в персоналния Ви живот, приятни прекарвания, както и демонстрация на благосклонност, която няма да остане без реципрочност. Само че ненужно лекомисленото държание, както и стремежът за колкото се може по-бързо приемане на мечтаното, може да доведат до неприятни последици. Не губете хубавичко почва под краката си и се замислете за последствията от прибързани дейности. Вероятни са огромни разноски, свъразни с развлечения и другарски сбирки. Не се опасявайте, че ще Ви вземат за лаком човек, или ще си помислят, че опциите Ви са много лимитирани: оставайки „ на нула ”, надали ще изпитате наслаждение от общуването.
 

Риби

Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР